Двойна стая

Апартамент

Апартамент с веранда

Апартамент с джакузи

Двойна стая

Цената е 100 лв. за двама.


Апартаментите са със спалня, разтегателен двоен диван и холова масичка в едно помещение. Всяка стая разполага с телевизор плосък екран, мини бар, гардероб, самостоятелна баня, конвектор за охлаждане и отопление, балкон и гледка към градския плаж или градината на хотела.

Настаняване

Хотелът разполага с 8 двойни стаи, 1 единична, 4 апартамента, ресторант с камина, градина и зала за йога/танци/тържества/конферентна зала.
Стаите са украсени с уникални аборигенски картини и пейзажи от красивия град Сидни, Австралия.

Цената е 80 лв. за двама.

Всяка стая разполага с телевизор плосък екран, мини бар, гардероб, конвектор за охлаждане и отопление и гледка към градския плаж или градината на хотела. Двойните стаи са с 2 единични легла, които могат да се събират или разделят.

от
80 лв.

Цената е 110 лв. за двама.

Апартаментът е със спалня, разтегателен двоен диван и холова масичка в едно помещение. Стаята разполага с телевизор плосък екран, мини бар, гардероб, самостоятелна баня, конвектор за охлаждане и отопление, голяма тераса тип веранда и гледка към Средна гора и градината на хотела. На верандата може да се насладите на прекрасни залези.

Цената е 130 лв. за двама.

Апартаментът е със спалня, разтегателен двоен диван и холова масичка в едно помещение. Стаята разполага с телевизор плосък екран, мини бар, гардероб, самостоятелна баня с джакузи, конвектор за охлаждане и отопление, голяма тераса тип веранда и гледка към Стара планина и градския плаж. На верандата може да се насладите на прекрасни изгреви.

Хотел Сидни

Търсите лечение или просто релаксация и почивка – вие сте на правилното място. Семеен Хотел Сидни ви предлага перфектните условия – семеен уют и спокойствие.
В Релакс центъра на хотела има две джакузита, стая за масаж, сауна, парна баня и процедури с кал и луга.

Хотелът се намира в района на минералните басейни, прочутата баня „Банче“ и калната баня на открито.
Минералната вода в баня Банче и лечебната кал са уникални по отношение на проблеми с опорно – двигателния апарат /кости, мускули, стави, сухожилия/, нервната система /периферна и централна/, гинекологични заболявания /възпаления и безплодие/.

Loading...